Koploenak.site

Download Koplo Terbaru Dan Terlengkap Koploenak.site
Jika kalian ingin download koplo dan lagu terbaru dengan kualitas premium di bisa kunjungin lagu31.com.

Dangdut Koplo

Nella Kharisma – Kelingan Mantan Mp3

  • Album: Melon Special NDX
  • Bit rate: Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
  • Added:
  • Encoded: Koploenak.site

Download lagu Nella Kharisma – Kelingan Mantan Mp3 mp3 gratis di Koploenak.site. Single yang bertajuk "Nella Kharisma – Kelingan Mantan Mp3" ini hanya untuk review, dapatkan CD Original dengan kualitas terbaik di situs Itunes.

Contributing Artist:Nella Kharisma
Genre:Dangdut
Size:4.29 MB
Duration:04:40
Type of file:Audio MP3 (.mp3)

Lyric Nella Kharisma – Kelingan Mantan

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingong kudu goleki siramu neng ngendi
Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki kanti restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Netes elohku mili deres neng pipi


Copyright © Koploenak.site 2018
%d bloggers like this: